In Media

BMI-striden fortsetter – legg i alle fall mer vekt på høyden

BMI-striden fortsetter👊🏼 Kroppsmasseindeksen BMI er ikke et godt nok mål på fedme og fysisk helse alene💡 Myworkout-professor Jan Helgerud anbefaler derfor å sette søkelyset på kondisjon og maksimalt oksygenopptak for å vurdere risiko for livsstilssykdommer og død🏃🏽‍♀️🏃🏻

Date: 09.06.2021

Les hele artikkelen her 👈 |

Corona-Krisa: Slik kan du senke risikoen

Hjertesykdom gjør deg mer utsatt for et alvorlig sykdomsforløp med covid-19. Professor i medisin, Jan Helgerud forteller i Dagbladet om hvordan du kan senke risikoen.

Date: 05.04.2021

|

Da treningssentrene stengte, fikk de en ide. Nå kjører de i gang konkurransen mellom gutter og jenter

Myworkout har to treningssentre i Trondheim. TrenHer ligger på Nardo og på Angelltrøa. Da sentrene måtte stenge, tenkte Løkke at de ville gjøre noe alternativt for medlemmene sine.

Date: 04.06.2021

Les hele artikkelen her 👈 |

Ellen (56) fikk helsa til en 28 åring

“Etter at Ellen Amdal (56) begynte med en spesiell type trening,
Fikk hun et hjerte som kunne ha tilhørt noen som var nesten tre tiår yngre enn henne. ”

Dagbladet ga lesere vår oppskrift på superprogrammet

Date: 20.02.2021

Les hele artikkelen her 👈 |

Enkle grep mot farlig blodtrykk ❤️

De aller fleste med høyt blodtrykk trenger en kombinasjon av medisin og trening.
Fysisk trening anbefales både som forebygging, behandling og kontroll til alle grader av høyt blodtrykk! Med riktig trening kan enkelte pasienter redusere medisinbruken betraktelig, noen fjerner til og med behovet for medisiner helt”. Jan Helgerud – Professor hos Myworkout

Date: 13.10.2021

|

Får billigere helseforsikring hvis han trener

I Adresseavisen økonomi del 15. november 2019 kan man lese om Bernt Marius Johnsen (63) som får billigere helseforsikring av å trene med appen Myworkout GO. Saken dekker Myworkouts samarbeid med Oracle, som sikrer de ansatte der billigere forsikring ved å holde seg fysisk aktiv.

Date: 15.11.2019

|

Gir billigere forsikring til bedrifter som får de ansatte i form

Finansavisen skriver om Storebrands samarbeid med Myworkout inn mot bedrifter og deres helseforsikring. Med appen Myworkout Go måler Storebrand treningsaktiviteten gir rabatt på helseforsikring til bedriftskunder som senker sin biologiske alder.

Date: 18.10.2019

|

Grepene mot høyt blodtrykk

Ny sak på forsiden av Dagbladet🤩 Professor i Myworkout Jan Helgerud forteller om hvordan man kan behandle høyt blodtrykk med trening❤️

Date: 04.04.2021

|
Hjertegode treningstips

Hjertegode treningstips

“Slik kan du redusere din biologiske alder!” Jan Helgerud forteller hvordan trening kan forebygge hjertesykdom ved at du senker biologisk alder. “Du kan ikke løpe fra din kronologiske alder, men den biologiske alderen kan du i høy grad påvirke”. Saken i Dagbladet tipser også om treningsappen vår, Myworkout GO, som hjelper deg å redusere din biologiske alder.📲 🤩

Date: 11.01.2021

|

Jan har jobbet med Cristiano Ronaldo- nå blir de samme treningsteoriene reseptbelagt medisin.

I NT24 kan vi lese om Jan Hoff og Jan Helgeruds forskning og treningsteorier. Disse teoriene er like gjeldene for pasienter som toppidrettsutøvere.

Date: 10.01.2022

Les hele artikkelen her 👈 |

Kine har long covid: Jeg får makspuls etter 18 skritt

Ifølge NHI er det antydet at en av fem millioner mennesker har long
covid på verdensbasis, og at en av fem med covid-19 ser ut til å kunne
utvikle long covid. Mange er blitt langtidssykmeldte.

Date:

Les hele artikkelen her 👈 |

Lev godt med hjerteflimmer

Lev godt med hjerteflimmer!❤️ I dagens Dagbladet gir fysioterapeut Karen Schei og professor Jan Helgerud råd om hvordan du kan trene trygt med hjerteflimmer☺️

«Fysisk aktivitet øker sjansen for hjerneslag bitte litt, men er minimal for pasienter med atrieflimmer. Risikoen ved å være inaktiv derimot, øker risikoen uendelig mye mer,» forteller Jan Helgerud.

Karen jobber hos Treningsklinikken.no og forteller til Dagbladet at: «en del av pasientene vet at trening er bra, men er utrygge på hva de kan gjøre og hvor tungt.» Hun tror jevnlig eksponering av å bli andpusten, at man gradvis øker intensiteten og opplever at dette går fint er med på å øke tryggheten hos pasientene.🏃🥰

Date: 18.07.2021

Les hele artikkelen her 👈 |

Maksimalt oksygenopptak bestemmer fettomsetningen!

Visste du at maksimalt oksygenopptak bestemmer fettomsetningen i kroppen din?💡 Myworkout professor Jan Helgerud forklarer hvordan i Dagbladet!

“Kroppen frigjør bare energi fra fett ved hjelp av oksygen, og mange overvektige kan oppleve å ha dårlig forbrenning fordi oksygenopptaket er dårlig.”

Date: 29.03.2022

Les hele artikkelen her 👈 |

Myworkout på TV2s God morgen Norge

Ellen forteller om sin opplevelse med Myworkout på God morgen Norge. Sammen med seg i innslaget har hun Porfessor i medisin Jan Helgerud, vi Skype.

Date: 21.02.2022

Se innslaget her 👈 |

Norsk Supermetode

Hjerte- og lungesyke samt revmatikere kan få et bedre liv med denne metoden.

Date: 08.03.2020

|