Enda en sprek avisartikkel om myworkout.no

Vi er blitt omtalt både på nett og i papirutgave av Aftenposten samt Osloby.no. Her er et lite utdrag av selve artikkelen:

– Jeg fant dette treningstilbudet på Facebook og syntes det så fresht og kult ut. I ti år har jeg trent på et vanlig treningssenter og gått på timer sammen med andre. Jeg har også drevet med karate. Men etter at jeg fikk barn, ble jeg støttemedlem på treningssenteret og synes nettbasert trening var et bra alternativ. Treningen er lett tilgjengelig med mange forskjellige instruktører. Jeg har til og med kjøpt meg kettle bells for å følge en slik styrketime på nettet, sier hun, og viser frem jernkulen med håndtak.

Som medlem kan hun trene når hun vil og laste ned sine favorittinstruktører, enten det er for å gjøre åtte minutters styrkeøvelser eller en time intervalltrening. Hun har begynt å gjøre avtaler med seg selv om når hun skal ta en økt på matten på kjøkkengulvet. Ofte blir det flere ganger om dagen.

– Jeg får trent mye på denne måten og bruker nettreningen som supplement, sier Myr.

Klikk deg inn via en av lenkene nedenfor for å lese hele artikkelen: