Hva må du tenke på før du kjøper ny sykkel?

Sykkelsesongen har vart lenge allerede og verden største sykkelkonkurranse er godt i gang. Le Toru de France blir i år arrangert for 102. gangen, og det er forventet at flere hundre tusen mennesker fra hele verden tar seg fri for å reise og se konkurransen. Touren skaper et vanvittig engasjement og kanskje den også inspirerer til å børste støv av sykkelen i garasjen, eller får deg til å ville bytte ut den gamle med en splitter ny sykkel med karbongafler.

Vi har vært på en av de mange sportsbutikkene i Midt-Norge, nærmere bestemt Birk Sport i Trondheim. Her har vi fått noen gode tips til hva man bør tenke på før man kjøper seg ny sykkel og utstyr, og hvordan man best mulig kan ta vare på sykkelen sin så den holder i så mange sesonger som mulig.

Se video fra sportsforretningen her:

[vimeo code=»133320410″]