På lag med de beste

To av samarbeidspartnerne til Myworkout ble nylig dratt fram i en presentasjon med suksesshistorier fra Trondheimsregionen.

Professor i medisin, Jan Hoff, sier det er et problem med kunnskapsmangelen i treningsbransjen
Jan Hoff. Foto: Terje Trobe

Klikk her for å lese mer om myworkout.no.

 I Trondheim er det til sammen 5000 forskere og Sør-Trøndelag har rykte på seg for å ha det beste forskningsmiljøet. Regionen huser blant annet nobelprisvinnerne Edvard og May Britt-Moser, og kan i tillegg skryte av verdensledende forskning innen nanoteknologi.

Det er også to andre anerkjente forskere som blir dratt fram når det snakkes om suksesshistorier fra Trondheimsregionen – nemlig Myworkout sine samarbeidspartnere, Jan Hoff og Jan Helgerud. Forskerduoen er kjent for sin forskning på helseeffekter av trening og er kanskje spesielt kjent for sin forskning på ”fire ganger fire”-intervaller (4×4): Trening for prestasjonsutvikling og behandling i medisin.

Klikk her for å lese om 4×4-intervaller.

Og professorene fortjener virkelig en plass blant suksesshistoriene. De har til sammen over 100 publikasjoner i PubMed, verdens største database innen medisin, sykepleie, odontologi, veterinærmedisin, helsestell og preklinisk vitenskap.

Jan Helgerud. Foto: Terje Trobe
Jan Helgerud. Foto: Terje Trobe

I tillegg har professorene vært ansvarlige rådgivere for fysisk trening for en lang rekke Olympiske mestere, verdensmestere og World Cup vinnere. De har også vært konsulenter for en rekke profesjonelle fotballspillere og lag som Celtic FC, Barcelona FC, Real Madrid FC, Leeds FC, Sunderland FC, Aston Villa FC, Schalke 04, Rosenborg BK, Molde FK og en rekke andre klubber.

Klikk her for å lese om hvordan du kan trene som en fotballproff.

Vi i Myworkout er både stolte og utrolig glade for å ha så kompetente personer med på laget. Professorene bidrar med å kvalitetssikre både trening og informasjon vi deler på myworkout.no. I tillegg bidrar de med å sette opp effektive treningsprogrammer så vi kan tilby våre medlemmer trening som funker – og trening som kan holde din biologiske alder på 20 år helt til du blir 70.

Klikk her dersom du ønsker å lære hvordan du kan holde deg ung lenger.