U.S. and A.

Vi fortsetter selvfølgelig tradisjonen med spillelister i 2016 også. Forrige måned var det «Ny start» som var temaet, mens denne månedens liste er preget av en kommende reise. Noen av oss i Myworkout skal til Los Angeles i slutten av denne uken, og temaet er derfor «U.S.A.».

Den nye lista finner du som vanlig på Spotify under navnet «U.S. and A.», og inneholder alt fra gamle rocke-klassikere til helt ferske pop-sanger. Det de har felles er at det er minst én Amerikansk artist med på sangen.

Andre spillelister vi kan friste med på Spotify er: Bygd for fartStyrkemusikkRock it og Ro ned – for å nevne noen.

Pop-Up Blogg

Mens vi er på tur blir nyhetssiden vår gjort om til en «pop-up blogg». Der kan du følge vår reise over dammen, ut i verden og til landet der alt er større. Hva vi skal der må du nesten vente og se på «reisebloggen», men vi gleder oss til å dele det med deg.