Det var en gang…

1. oktober 2013 så Myworkout AS dagens lys. En ambisiøs trønder hadde store planer for det da ”nyfødte” selskapet. Med seg på laget hadde han noen engasjerte og dyktige medeiere og samarbeidspartnere. Alle hadde de tro på at de kunne få til noe stort og alle hadde de erfaring innen treningssenterbransjen. De hadde tro på at dette selskapet kunne hjelpe ikke bare nordmenn, men alle verdensborgere, på veien til en bedre helse.

– Vi utvikler verdens største og mest komplette treningssenter på nett. Lykkes vi med satsingen i Norge, Europa, India og muligens USA, mener jeg det er fullt mulig med én million medlemmer i løpet av fem år.

Dette sa gründer og daglig leder i Myworkout, Knut Løkke, til Bergens Tidene 24. Juni 2014.

Spør du han om ambisjonene for Myworkout i dag er han ikke fullt så beskjeden.

Knut - NRF
Daglig leder i Myworkout, Knut Løkke.

Det store steget

Myworkout fikk, og har, mange trofaste medlemmer som bruker løsningen til både hjemme-, ute-, og sentertrening. Men, Myworkout var ikke ferdig utviklet av den grunn. 2015 skulle vise seg å bli det året treningsløsningen endret seg både på utsiden og innsiden, og er nå bedre enn noen gang. Med blant annet en unik test som gir deg din biologiske alder og ditt oksygenopptak, en side med treningslære og kobling til Garmin og Runkeeper er vi på veien til å bli både store og komplette.

I høst tok vi også det første store steget ut i verden gjennom et samarbeid med bedriften Powel, og helt i starten av 2016 lansert vi den internasjonale treningsplattformen Powel Active. Det første store steget ut i verden er tatt, og det var et fantastisk steg å ta.

Dglig leder i Myworkout, Knut Løkke, har kontroll på oksygenopptak og biologisk alder til alle i pilotgruppa. Foto: Terje Trobe
Knut Løkke sammen med ansatte i Powel. Dette var helt i starten av prosjektet med denne bedriften.

Veien videre

2015 var et innholdsrikt år for firmaet, men vi har mer spennende på planen for 2016 – og i morgen kveld slipper vi informasjonen om hvem vi skal møte i Los Angeles og hvorfor vi skal møte han.

Stay tuned!

Vil du se flere bilder fra turen vår? Følg oss på InstagramFacebook, Snapchat (myworkout.no), LinkedIn og Twitter.

Featured image: Daglig leder i Myworkout, Knut Løkke.