Tilbake i Los Angeles

For ti uker siden startet et spennende eventyr for Myworkout i Amerika. Vi tok turen til Los Angeles for å starte et samarbeid med den kjente gründeren Nolan Bushnell (73).

Samarbeidet med Nolan startet i Topanga State Park, med treningstøy og en nyutviklet helseapp. Det var også starten på et treningsprogram som Nolan skulle følge i ti uker. Et treningsprogram som skulle gjøre teknologi-gründeren 10 år yngre i biologisk alder, på bare ti uker. Framgangen skulle han få tallfestet med appen, som i dag er lansert under navnet Mybioage.

Les mer om Nolan Bushnell her.

Nolan Bushnell da han tok den første testen. Da fikk han en biologisk alder på 73.
Nolan da han tok den første testen. Da fikk han en biologisk alder på 73.

Mybioage
Appen Nolan har brukt disse ti ukene gir han muligheten til å få tallfestet helsen sin ved å få vite sitt oksygenopptak og sin biologiske alder. Testen tar han ved å trene en økt med 4×4-intervaller utendørs, og alt han trenger å gjøre er å ta med seg telefonen på treningsøkten. Ved hjelp av GPS registrerer appen stigning og fart, og regner ut i fra disse to variablene dine helsetall.

Appen er tilgjengelig i App Store, og kan lastes ned her.

Knut Løkke viser fram appen, Mybioage.
Knut Løkke viser fram appen, Mybioage.

Ti år yngre?
De ti ukene har gått, og vi er vi tilbake for å se om Nolan har blitt i bedre form, og vi er utrolig spente. Vi hadde en prat med Nolan halvveis i programmet og da uttalte han dette:

”Your stuff is working. I have been running up the stairs”.

Trappene Nolan snakker om er de som går opp til kontorlokalene hans i Santa Monica, i femte etasje. Vi vet ikke hva Nolans biologiske alder er nå, alt vi vet er at han startet med en biologisk alder på 73. På lørdag får vi det endelige svaret.

Nolan da han tok den første testen. Da fikk han en biologisk alder på 73.
Nolan Bushnell da han tok den første testen for ti uker siden. Da fikk han en biologisk alder på 73.

Silicon Valley
Selv om oppfølgingen av Nolan er en av de viktigste grunnene til at fem stykker fra Myworkout har tatt turen fra Trondheim til Los Angeles, er han ikke den eneste.

Daglig leder, Knut Løkke, og CMO, Marius Waldum, i Myworkout har sammen med professor i Medisin, Jan Hoff, tatt turen til selveste Silicon Valley for mange spennende møter. Det hele ble startet i går da Jan holdt et foredrag om Myworkout på Nordic Innovation House for Universitet i Oslo.

IMG_0099
Jan Hoff, Knut Løkke og Marius Waldum på Nordic Innovation House i Silicon valley.

Resten av dagene er også fullpakket, og vi skal selvfølgelig oppdatere dere underveis og etter turen. Dersom du ønsker flere oppdateringer enn nyhetssiden vår tilbyr, anbefaler jeg deg å følge oss på sosiale medier. Der deler vi bilder og oppdateringer daglig. Du finner oss på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat (Brukernavn: myworkout.no.).

Flere bilder fra de første dagene:

unspecified-4
Den første morgenen i Los Angeles ble startet med et rullende møte langs stranden fra Venice Beach til Santa Monica.
unspecified-2
Knut og Jan diskuterer turen over morgenkaffen på stranden.
IMG_0098
Marius, Jan og Knut på plass i Nordic Innovation House.

IMG_0105 IMG_0104