Elever fra Thora Storm vgs løp for å tjene penger

Forrige uke fikk elevene i første klasse ved entreprenørlinja på Thora Storm en annerledes og spennende skoleoppgave. I grupper på to fikk de utdelt en 100-lapp hver, og fikk i oppgave å bruke den 100-lappen til å tjene mer penger innen uka var omme.

To av elevene, Erlend og Stian, hadde flere ideer, blant annet det man ofte tyr til når man får oppgaver som dette: vaffelsalg. Det var først da de fikk litt starthjelp av læreren de bestemte seg for hva de skulle gjøre. De kontaktet mentorbedriften de hadde vært hos tidligere i vår og spurte om de kunne jobbe noen timer hos dem. Bedriften de ringte var Myworkout, og vi hadde den perfekte jobben til dem.

Myworkout var mentor for tre dyktige elever far Thora Storm tidligere i vår. To av dem var Erlend og Stian.
Myworkout var mentorbedrift for tre dyktige elever far Thora Storm tidligere i vår. To av dem var Erlend og Stian. Her avbildet sammen de fleste Myworkout-ansatte på det daværende tidspunktet.

Jobben var av det spreke slaget. Kanskje sprekere enn de hadde sett for seg. De fikk i oppgave å teste appen, Myworkout GO, på tre forskjellige arenaer: på bane, motbakke og i en ujevn løype. Dette ville gi utviklerne bak appen verdfull data om eventuelle feilkilder, samtidig som gutta fikk seg tre treningsøkter på to dager. Det må jo kalles en vinn-vinn-situasjon?

På torsdag testet guttene Mybioage på en løpebane med veldig gode resultater. De fikk vist at de var i over gjennomsnittet god form, samtidig som de fikk konstatert at Mybioage gir de korrekte målene på lengde og hastighet. Det var derimot på fredag de virkelig fikk jobbe hardt for pengene.

Snapchat-5033356331061665409
Bilde hentet fra Snapchat. Brukernavn: myworkout.no. Her får guttene en kjapp briefing av én av Myworkouts utviklere før motbakke-testen.

Første testen de gjennomførte på fredag var i en bratt motbakke. I solsteiken. Deretter fikk de en kort pause før det var på tide for en ny test i en runde med ujevnt terreng. Innsatsen var upåklagelig, og guttene var til stor hjelp.

Til tross for at de to elevene var slitne i det dagen nærmet seg slutten, var humøret på topp. De gledet seg til og med til gymtimen de måtte løpe for å rekker. Aktivitet avler aktivitet. I hvert fall i dette tilfellet.

Takk for hjelpen, Erlend og Stian.

Bilde hentet fra Snapchat. Brukernavn: myworkout.no
Bilde hentet fra Snapchat. Brukernavn: myworkout.no