Fem viktige minutter hos METal International

METal International

Da vi var i California i starten av mai fikk vi en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss. Nolan Bushnell inviterte oss til et arrangement som METal International holdt. Og vi skulle ikke bare være gjester, vi fikk muligheten til å presentere Myworkout til flere hundre ledere for forskjellige bedrifter i USA.

METal international beskriver seg selv slik: «Brings together alpha leaders in the Media/Entertainment/technology space focusing on helping members achieve their goals by pushing each boundaries in a community of respect and camaraderie».

Les mer om Myworkut her.

Vi fikk fem minutter til å presentere oss selv for denne gruppen. Det er ikke lang tid, men det var akkurat nok. Vi fikk utrolig gode tilbakemeldinger og flere nye kontakter. Her kan du se hvordan vi brukte de fem minuttene vi fikk til rådighet på samlingen i Santa Monica:

[vimeo code=»170944378″]