Selveste Nolan Bushnell trener med Myworkout

Nolan Bushnell (73) er en levende legende. Han er gründeren av Atari, og var blant annet sjef og mentor til Apple-gründer Steve Jobs. Nolan blir omtalt som en av de 50 personene som har påvirket USA mest.

Her er en video fra garasjen til Nolan i Los Angeles etter å trent med Myworkout GO i 10 uker. Legg spesielt merke til slutten av videoen hvor han beskriver effekten av Myworkout GO. Han bruker ordene «more life». Dette er første gangen vi i Myworkout hører disse to ordene. Beskrivelsen var som en åpenbaring. Dette var en så god beskrivelse at vi i Myworkout bestemte der og da at slagordet til Myworkout skulle være «more life». Mer ekte enn dette går det ikke an å få det.

https://vimeo.com/230501385

Nolan opplevde effekt allerede etter de første ukene. Her er et opptak fra en Skype videosamtale mellom Nolan Bushnell og professor i medisin Jan Hoff hvor Nolan forteller hvordan det går etter 3 ukers trening:

http://blog.myworkout.no/statoil-oppslutning-myworkout-go/