Myworkout GO for privatpersoner

Myworkout GO – Privatperson

Dersom du har lastet ned appen privat på eget initiativ kan du velge mellom basis medlemskap med et minimum av funksjonalitet eller å oppgradere til premium medlemskap med full funksjonalitet.

Myworkout GO er gratis å laste ned og gratis å bruke med basis funksjonalitet. De første to ukene får du også prøvd ut gratis premium medlemskap i appen.

Når disse to prøveukene er ferdig får du tilbud om å fortsette med premium medlemskap til kr 75,- per mnd uten bindingstid. Dette er valgfritt og opp til deg selv å bestemme, og det blir ikke opprettet medlemskap uten at du selv velger å gjøre det. Du kan når som helst starte og stoppe premium medlemskap. Dersom du velger å ikke oppgradere til premium medlemskap vil du automatisk gå ned til basis funksjonalitet etter de to prøveukene er over.

Funksjoner i basis medlemskap er utendørs trening. Funksjoner i premium medlemskap er utendørs trening, tredemølle, apparat-trening, treningsstatistikk, visualisering av treningsfremgang, mulighet til å koble til pulsmåler (les hvordan koble til pulsmåler her), samt tilgang til over 100 treningsvideoer med styrke- og kondisjonstrening tilpasset hjemme, ute og treningssenter. Videoene ligger på app.myworkout.no. Logg inn med samme brukernavn og passord som du benytter i appen.

Etter du har lastet ned treningsappen Myworkout GO gjør du følgende:

  1. Registrer bruker
  2. Velg treningstype
  3. Trykk «Start»

Etter du har trykket «Start» går resten automatisk ved at en stemme forteller hvor lenge du skal trene og hvor intensivt du skal trene. Treningen varer i kun 34 minutter, les her hvordan det fungerer.