Slik kommer du i gang med treningen

Viser hvordan du får produktive ansatte

Ønsker du å komme i gang med trening etter en periode med lite eller ingen aktivitet? Med Appen Myworkout GO får du både oppfølging og måling av framgangen, på dine egne premisser.

Kom i gang

For å komme i gang med enkel trening behøver du ikke å dra på treningssenter eller å kjøpe dyrt treningsutstyr. Så lenge du har gode sko, er neste steg å finne en slak motbakke å gå eller løpe i.

Appen Myworkout GO gir deg den praktiske informasjonen du trenger om hvordan treningen best kan gjennomføres.

Ei standard treningsøkt med Myworkout består av 4×4 intervaller med veksling mellom relativt rask gange/løp og rolig gange/løp. En stemme i appen forteller deg når intervallene skal startes og når du skal roe ned og ta en aktiv pause.

De første gangene du går/løper intervall, er det viktig at du ikke starter for hardt. Når du føler deg klar for å trene med høyere intensitet, husk at du skal klare alle de 4 intervallene med omtrent samme intensitet. Etter hvert blir du bedre kjent med kroppen din, og flinkere til å justere intensiteten underveis i treningen.

Kort og effektiv trening

Ei treningsøkt basert på Myworkout GO tar deg ganske nøyaktig 37 minutter inkludert både oppvarming og nedtrapping etterpå. Stort mer effektivt er det ikke mulig å gjennomføre ei treningsøkt med bevislig effekt.


2 thoughts on “Slik kommer du i gang med treningen

Comments are closed.