Treningskonkurranse med Myworkout 🏆

Her finner du svar på alt du måtte lure på angående treningskonkurranse med Myworkout GO 👇

1. Hvordan blir jeg med i en konkurransen?

Det er to måter å bli med i en konkurranse på.

✅ Du får tilsendt en link fra en lagleder med invitasjon til deres lag

✅ Du klikker deg inn i lag-linken til laget du skal delta på, fra den kommunikasjonsplattformer dere har for konkurransen.

2. Når du trykker på lenken skjer følgende:

  1. a) Hvis du ikke har appen installert på telefonen din, åpnes nedlastingssiden for Myworkout GO. Her laster du ned appen.

    b) Hvis du allerede har appen installert på telefonen din åpnes appen direkte. 
  1. Aksepter å knytte din bruker i appen til laget.
  1. Sjekk at du finner laget og konkurransen! Gå til konkurranse ikonet i appen (nummer 4 på bunnen av appen). Hvis laget ditt ikke dukker opp, ta kontakt med oss på support@myworkout.no, så vil vi hjelpe deg.

3. Jeg har vært med i konkurranse før og skal bli med igjen 

Selv om det er det samme laget du skal konkurrere med, så er det en ny konkurranse. Derfor starter prosessen på nytt. Få/finn en invitasjon/lag-link til konkurransen og aksepter at din bruker knyttes til laget og konkurransen.

4. Hvordan er konkurransen lagt opp? 

I konkurransen er alle deltakere fordelt på lag som kjemper om å samle treningspoeng. Konkurransen består av ukeskamper som ditt lag kan vinne 🏅Hver søndag ved midnatt summeres lagpoengene og en ukesvinner kåres. Treningsøkter som ikke er lagret innen søndag inneværende uke blir ikke tatt med. Deretter nullstilles poengene og en ny ukeskamp starter. Vinneren av konkurransen kåres til slutt basert på beste gjennomsnittlige rangering i alle ukeskampene.🏆 Konkurransen starter: (Dette blir vi enige) og slutter: (anbefalt varighet 4 til 10 uker)

5. Hvordan samler jeg poeng i konkurransen?

Du får poeng for treninger som registreres i Myworkout GO appen. Du kan gjøre det på følgende måter:

  • Du kan bruke Myworkout GO appen til å gjennomføre treninger.
  • Du kan etterregistrere treninger i Myworkout GO appen. For at poengtavlen skal holdes oppdatert i løpet av uken vil du kun få poeng i konkurransen hvis økten er registrert innen 24timer etter at treningen er fullført.
  • Du kan koble til din Garmin-, Fitbit- og Polar-konto slik at disse treningsøktene automatisk blir synkronisert til Myworkout-kontoen din.

Er du på et lag med færre deltakere enn konkurrerende lag? Ikke bekymre deg, det vil legges til utjevningspoeng basert på hvor mange færre medlemmer laget har. Disse omtales som “handikappoeng”.

Ønsker dere en enda mer spisset form for konkurranse kan vi slå av utgjevninspoengene i konkurransen. Dette stiller da enda større krav til at hver enkelt spiller holder seg aktiv eller at laget får med seg flere spillere.

6. Hvordan blir poengene regnet ut?

Du får 1 poeng per treningsminutt som registreres i Myworkout GO. For at du skal få god framgang, må du trene i høy nok intensitet, lenge nok til at hjertet får effektiv trening. Dette kaller vi HIT-minutter. Vi vet at 4×4-intervaller oppnår dette, derfor får du 4 poeng for hvert minutt av dragene i en 4×4-økt registrert med Myworkout GO. Hvis du ikke vil trene 4×4 men likevel vil trene med høy intensitet, vil du få 4 poeng for hvert HIT-minutt du registrerer i aktivitetsmåleren.

Det er satt en øvre grense på antall poeng per deltaker per dag.Hva grensen er for konkurransen du deltar i, ser du i appens konkurranseregler. Disse har du tilgjengelig til enhver tid inne i appen.Når denne grensen nås må du vente til neste dag for å samle flere poeng til konkurransen.

7. Hva kan jeg registrere som trening?

All trening kan registreres. Hvis kategorien for treningen du har gjennomført mangler, kan du enten bruke aktivitetsmåler-funksjonen eller etterregistrere og fortelle hva slags aktivitet du har gjort.

Som en tommelfingerregel bør du kun registrere aktiviteter som gjør deg så svett at du normalt ville ha brukt treningsklær. Men hvis du har noe som hindrer deg i å yte normalt, som et vondt kne eller smerter i rygg, så registrerer du treningen du klarer.

Lykke til og måtte den smarteste vinne 😉