Aktivitetskonkurranse med kollegaer 🏆

aktivitetskonkurranse

I den tiden vi er inne i nå ser vi at den fysiske aktiviteten går ned som følge av en ny arbeidshverdag med hjemmekontor og flere stengte treningssentre. Samtidig gjør høstmørket og en kald vinter noe med lysten for å komme seg ut på trening. Kjenner du deg igjen? En aktivitetskonkurranse med kollegaer kan gi god motivasjon til å bevege seg mer i hverdagen. Det er her vi kan hjelpe 👊

AV CHRISTINE HAMMEREN

Myworkout jobber for å motivere ansatte i bedrifter til en aktiv livsstil. Med morsomme konkurranser og en helseapp utviklet i samarbeid med NTNU, skaper vi en positiv snakkis blant kollegaer. Vi klarer samtidig å redusere den biologiske alderen til alle som deltar. Ved bruk av Myworkout GO vil den biologiske alderen normalt reduseres med 7 år på 8-10 uker. 

Hvorfor en aktivitetskonkurranse? 

Forskning viser at fysisk aktivitet har positiv effekt på sykefravær, produktivitet og hvordan man har det på jobb. Vår jobb er å sørge for at alle ansatte blir motiverte til å bevege seg mer i hverdagen. Rådene vi gir er basert på forskning om trening og fysiologi som har positiv effekt på helsen vår.

Vårt helse- og treningstilbud passer til en hver tid, men kanskje spesielt godt nå som treningssentre er stengt og vi skal begrense fysisk kontakt. Da kan det å trene mot en felles mål være samlende for kollegaer, samtidig som trening med appen kan gjennomføres både utendørs og hjemme.

aktivitetskonkurranse-evaluering

“Jeg føler at jeg har litt mer å gå på – at jeg har mer overskudd. Det er veldig motivasjon med appen i seg selv.»

Annbjørn, 43 år

Slik fungerer konkurransen 

I konkurransen er alle ansatte fordelt på lag som kjemper om å samle treningspoeng. Konkurransen går over 4-10 ukeskamper som ditt lag kan vinne. Hver søndag ved midnatt summeres poengene og en ukesvinner kåres. Deretter nullstilles poengene og en ny ukeskamp starter. Vinneren av konkurransen kåres til slutt basert på beste gjennomsnittlige rangering i alle ukeskampene. Vi belønner aktivitet, ikke prestasjon.

Oversikt over lagkonkurransen og din individuelle score.

Når du oppretter en bruker i Myworkout GO legges du automatisk inn i det laget du tilhører. Laget bestemmer arbeidsgiver i forkant av konkurransestart. Du vil kunne se en oversikt over alle medlemmene i laget ditt, og en logg som viser hvem som har bidratt med poeng til konkurransen. Man kan også skrive til hverandre i samme aktivitetslogg. Poengtavlen viser hvor mange poeng hvert lag har denne uken i konkurransen, og stjerner i «gull», «sølv» og «bronse» viser hvilken plass laget har hatt hver uke fra konkurransen startet. Bare dine lagkamerater kan se din aktivitet, for de andre i konkurransen er du anonym.

Hvordan komme i gang? 

For å skape stort engasjement rundt en aktivitetskonkurranse er det viktig at alle deltakere får god informasjon fra start. Kommunikasjonen skal motivere til økt fysisk aktivitet. Vi ønsker å formidle viktigheten av å gjøre trening til en naturlig del av hverdagen. Helserådene vi gir er tilpasset den enkeltes fysiske utgangspunkt og mål med treningen. Dette er også en viktig del av onboardingen i appen. Det er lavterskel å delta

aktivitetskonkurranse ansvarlig
Marit Sofie Emaus hjelper til med stort og smått for din bedrift!

Dere som bedrift får en egen kontaktperson i Marit Sofie Emaus som hjelper dere i gang. Hun setter opp konkurransen og sørger for en god onboarding av alle ansatte. Når dere velger å samarbeide med oss, vil vi starte med et oppstartsmøte hvor vi blir enige om oppstartsdato, fokus for konkurransen, eventuell premiering og laginndeling. Vi skreddersyr løsningen etter hva dere ønsker å oppnå med aktivitetskonkurransen. Deretter sender vi dere en markedspakke, avholder et kickoff og gir ansatte tilgang til appen. Og så, er dere i gang 🤩.


Kontakt oss gjerne for en prat om
vårt helse- og treningstilbud

This image has an empty alt attribute; its file name is christine.jpg

👩🏼‍💻 Christine Hammeren
📧 christine@myworkout.no
📱 +47 482 06 447

This image has an empty alt attribute; its file name is bjarne.png

🧑🏼‍💻 Bjarne Kosberg
📧 bjarne@myworkout.no
📱 +47 922 60 650

Eller