To nye styrkeprogram

Myworkout lanserer nå to styrkeprogram for deg som ønsker å bedre din funksjonelle styrke.

Det ene programmet er for deg som har trent litt styrke tidligere og består stort sett av øvelser med bruk av frivekter. Det andre er for deg som ønsker å lære noen basisøvelser for å komme i gang med styrketreningen. I det sistnevne benyttes apparater som typisk finnes på treningssentre.

KLIKK HER for å registrere deg og starte treningen allerede i dag.

Viktig for helsa

Styrketrening styrker skjelettet, musklene og leddene og forebygger gjennom det arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Det styrker hjerte og lunger, gir deg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Dessuten øker det forbrenningen din, ikke bare når du trener. (Norsk Helseinformatikk)

Les mer om hva som skjer i kroppen når du trener styrke her.

Gode instruksjoner

Programmet forteller hvordan, hvor tungt, antall repetisjoner, hvor ofte, og hvordan du skal oppnå den beste progresjonen underveis. Gode videoinstruksjoner viser og forklarer teknikken. I tillegg viser en video hvordan ett fullt treningssett ser ut for hver enkelt øvelse.

Se eksempel her:

[vimeo code=»99111580″]

 

For å få tilgang til programmet trenger du kun å registrere en bruker på myworkout.no, og det koster kun 39 kroner i måneden! Du får da også tilgang til nærmere 200 treningsvideoer og treningsinstrukser til både hjemmetrening, utetrening og sentertrening. Med i prisen er også en digital personlig trener og din egen profil med treningsstatistikk.

Så hva venter du på? KLIKK HER for å registrere deg og starte treningen allerede i dag!

Er du allerede medlem? Trykk deg direkte inn på styrkeprogrammene i linkene under:

Klikk her for 12 ukers styrkeprogram med frivekter.

Klikk her for 12 ukers styrkeprogram med apparater.

One thought on “To nye styrkeprogram

Comments are closed.