Myworkout lanserer QALY-barometer

Kunngjøringer
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Myworkout AS, en ledende innovatør innen forskningsbasert helseteknologi, lanserer sitt banebrytende QALY-barometer.

Publisert: 28 Mai 2024

Denne innovasjonen er designet for å påvirke til deltakelse, økt aktivitet og synliggjøre helsefordelene som kommer med høyintensiv trening, med et sanntids dashbord som teller vunnet kvalitetsjusterte leveår (QALYs) som kommer gjennom deltagelse i Myworkouts aktivitetskampanjer.

Myworkout-teknologien kan fra før av måle deltakernes kapasitet med vitenskapelig presisjon uten behov for pulsklokker eller pulsbelter. Nå tar vi teknologien et skritt videre ved å beregne oppnådde QALYs på gruppenivå og dermed hjertehelsegevinsten i befolkningen.

Her for første gang anvendt på Telen.no i forbindelse med Optime Challenge som ble arrangert 2024

En visjon for fremtiden

Vår visjon er å redde verden fra inaktivitet; det handler om å gi folk mulighet til å leve sunnere og mer bærekraftige liv, eller å få mer liv som vårt slagord sier» sier Knut Løkke, daglig leder i Myworkout. "Ved å gjøre denne type innsikt offentlig for allmennheten håper vi å kunne å utdanne folk om effekten bak forskningsbasert trening og drive positive endringer på samfunnsskala som vil redusere helsekostnadene og forbedre livskvaliteten for alle».

"Vår visjon er å redde verden fra inaktivitet"

Teknologisk innovasjon og ekspert samarbeid

QALY-barometeret er resultatet av et samarbeid med forskningstopper som professorene Jan Hoff og Jan Helgerud, kjent for deres banebrytende arbeid innen trening som medisin. Denne innovasjonen representerer en ny måte å visualisere opptjente friske leveår, som oppnås av høyintensiv trening.

Bruksområder og tilgjengelighet

QALY-Barometeret kan enkelt integreres i nettaviser, og TV-skjermer. Denne tilgjengeligheten gjør det mulig for bedrifter og kommuner i Norge å lansere skreddersydde helsekampanjer og oppnå målbare endringer i folkehelsen.

Om Myworkout

Myworkout er basert på ledende vitenskapelig forskning, og er en pioner innen helseteknologi. Med en visjon om redde verden fra inaktivitet, og et mål om å gjøre evidensbasert trening tilgjengelig for alle og enhver, gjør Myworkout GO det mulig for brukere å nå sine helsemål på en effektiv og bærekraftig måte.

For henvendelser fra media, vennligst kontakt:

Knut Løkke

CEO

Knut@myworkout.no

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Preferences