Dette trenger du pulsmåler til i Myworkout GO

Kjenn din makspuls

For å ha utbytte av trening med pulsmåling må du kjenne din makspuls. Gjør dette for å måle din makspuls med appen 👈

Reguler intensiteten din

Når du har fått estimert din makspuls med appen og fortsetter å bruke en pulsmåler når du trener, vil appen veilede deg til å regulere intensiteten din. Skal du ha effektiv kondisjonstrening bør du oppretteholde en intensitet mellom 85 og 95% av makspuls. Når du passerer 85% av maks, vil appen gi deg HIT minutter.

Få HIT minutter på alle aktiviteter

Kriteriet for å få HIT minutter med appen er at du holder begge beina i gang og at du oppnår minimum 85% av makspuls. Ved å koble til en pulsmåler til appen, vil du kunne få HIT minutter også for aktiviteter som ikke lar seg måle via GPS og barometer. Disse aktivitetene er blant annet:

✅ Langrenn

✅ Sykling

✅ Innendørstrening som saltimer, tredemølle (utenom 4×4), elipsemaskin (utenom 4×4 med watt) osv.

Du MÅ ikke trene etter puls

Det er ikke nødvendig å bruke pulsmåler når du trener. Hjertet ditt vil slå likevel 😉 Helsepersonell ved Treningsklinikken i Trondheim benytter Myworkout Go i rehabilitering av sine pasienter. De benytter ikke pulsmåling for å følge pasientenes utvikling. Kroppen gir tydelige signaler på høyere puls. Disse signalene vil kroppen gi deg når du kommer opp i ca 85% av maksimal puls:

✅ Du puster tungt og ønsker å puste med åpen munn

✅ Du føler ikke for å snakke i hele setninger

✅ Du har ingen ubehag utover det å være andpusten

✅ Du henter deg fort inn igjen når du reduserer intensiteten